Yhteystiedot ja käyttöehdot

Sivuston tarkoitus ja henkilökohtaisten tietojen käsittely

Sivustolle on kerätty puhelinnumeroita, joita ihmiset hakevat internetissä. Sivustolla tai sen tekijöillä ei ole puhelinnumeroihin liittyviä henkilökohtaisia tietoja. Annamme ainoastaan ohjeita, miten kävijä voi toimia puhelinnumeroihin liittyen. Emme myöskään kerää kävijöiden henkilökohtaisia tietoja.

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

Käyttöehdot

Sivulla mainitut käyttöehdot ovat voimassa 13.5.2020 alkaen. Niitä päivitetään ajoittain tarpeen mukaan. Muutoksista ei ilmoiteta erikseen.

Palvelun käyttö

Sivuston käyttö kaupalliseen- tai markkinointitarkoituksiin on kielletty.

Tekijänoikeus

On kiellettyä käyttää tai kehittää automatisoituja robotteja tai ohjelmia kuka-soitti.com sivustoa varten. Sivustolta ei saa kopioida, kerätä tai tallentaa tietoja.

Linkit kolmansien osapuolten internetsivustoille

Kuka-soitti.com sisältää linkkejä ulkopuolisille internet-sivustoille. Emme ota minkäänlaista vastuuta kyseisten sivustojen sisällöstä tai heidän tarjoamista palveluista.

Evästeet

Nimi: __cfduid
Selitys: CloudFlare-sivustoihin liittyvä eväste, jota käytetään sivun latausaikojen nopeuttamiseen. CloudFlaren mukaan sitä käytetään ohittamaan kaikki turvallisuusrajoitukset sen vierailijan tulevan IP-osoitteen perusteella. Se ei sisällä käyttäjän tunnistetietoja. Se on välttämätön, jotta kävijä voi nähdä sivuston.
Tyyppi: HTTPS
Kesto: 4 viikkoa